1 червня – День захисту дітей. Відвідали родини де виховуються діти, котрі взяті під опіку та позбавлені батьківського піклування

Сьогодні ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це свято нагадує нам про величезну відповідальність, яку несуть дорослі за щасливе та безпечне життя підростаючого покоління. Адже діти – це наше майбутнє.
Вперше Міжнародний день захисту дітей відсвяткували в 50 країнах у 1950 році. Відтоді подія стала однією з наймасштабніших у всьому світі. Головна мета свята – привернути увагу громадськості, урядових установ та організацій до проблем, що спрямовані на реалізацію різноманітних заходів для забезпечення добробуту дітей в світі.
Однак уже третій рік поспіль ми відзначаємо це свято в умовах війни, коли тисячі маленьких українців втрачають свої домівки, близьких, а їх дитинство проходить під звуки сирен та вибухів.
Аби подарувати дітям позитивні емоції, напередодні свята, за дорученням начальника Хмельницької РВА Анатолія Катеренчука, його заступниця Заряна Попадіна, відвідала родини у Меджибізькій, Летичівській та Лісовогринівецькій територіальних громадах, де виховуються дітки, котрі взяті під опіку та позбавлені батьківської любові.
«Сьогодні, за дорученням начальника Хмельницької РВА Анатолія Катеренчука, хочу вручити малечі подарунки та побажати їм щасливого дитинства під мирним небом. Дякую Вам, батькам, за те, що взяли під опіку та виховуєте цих діток у любові та теплі, подарувавши їм родину та сімейний затишок. Нехай Господь завжди оберігає ваші родини, а діти зростають щасливими українцями» – зазначила Заояна Попадіна.