18 червня – День дільничного офіцера поліції

Щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції.

Професія дільничного офіцера — надзвичайно відповідальна та непроста, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з населенням, попередження правопорушень.

Дільничні офіцери поліції – люди, які не мають вихідних і завжди приходять туди, де потребують їхньої допомоги. Довіра та безпека населення – найважливіший критерій для кожного дільничного офіцера поліції.

Шановні дільничні, з нагоди свята, висловлюємо Вам слова подяки за відданість службі та гідне виконання своїх обов’язків, за те що захищаєте права, інтереси, життя і гідність громадян. Адже саме ви щодня стоїте на своєму посту, у будь-який час доби допомагаєте громадянам, що потребують підтримки й захисту. Першими реагуєте на людську біду й з’являєтеся на місці злочину.

Бажаємо вам мужності, витримки, високих професійних здобутків у справі забезпечення громадського порядку. Нехай ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність, довіру і повагу в людей.