23 травня в нашій державі відзначається День Героїв.

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв. Це важливе свято, яке дає нам можливість вшанувати пам’ять тих, хто боровся і продовжує боротися за свободу та незалежність нашої країни.

Від часів Київської Русі до наших днів Україна пережила багато випробувань. І в кожну епоху, не шкодуючи власного життя, українці ставали на захист рідної землі. Їхня відвага, стійкість та самопожертва – це приклад для нас усіх.

Сьогодні ми з особливою шаною згадуємо тих, хто віддав своє життя за Україну у ХХ столітті: воїнів Української Народної Республіки, борців проти радянського режиму, учасників Революції Гідності, героїв АТО/ООС та сучасних захисників України.

Відтак, начальник Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук, перший заступник Віктор Паламарчук, працівники Хмельницької районної військової адміністрації спільно з представниками влади, духовенства, силових структур та мешканців міста вшанували пам’ять захисників та поклали квіти до меморіалів та пам’ятних дошок.

День Героїв – це не лише день пам’яті, але й день надії. Він нагадує нам, що завдяки мужності та єднанню українців ми можемо подолати будь-які труднощі та збудувати вільну, демократичну й процвітаючу державу.