Відбулося виїзне засідання на тему: «Шляхи вдосконалення законодавства щодо надання соціальних гарантій ветеранам війни: врахування потреб сучасного ветерана».

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, заступниця Заряна Попадіна та начальниця управління соціального захисту населення Оксана Москалюк долучились (онлайн) до наради «Шляхи вдосконалення законодавства щодо надання соціальних гарантій ветеранам війни: врахування потреб сучасного ветерана».
Захід відбувся під головуванням заступника Міністра у справах ветеранів України Руслана Приходько на базі Житомирської ОВА.
На засіданні було розглянуто ряд нагальних питань, щодо реалізації ветеранської політики. Серед основних, щодо створення ветеранських структурних підрозділів на рівні ОВА та РВА та цифрових кабінетів надання послуг військовослужбовцям та членам їх сімей.
Сьогодні надважливо забезпечити належні умови адаптації ветеранів до мирного життя та підтримувати їх в усіх необхідних аспектах. Зважаючи на це, ветеранська політика має бути сукупною але виокремленою.