Звернення Володимира Зеленського

Перш за все – персонал. Відбулася детальна розмова з військовими, Урядом та начальниками спецслужб з ряду питань.
Спочатку головнокомандувач Сирський та начальник Генштабу Баргилевич виступили з доповідями про ситуацію на фронті. Основні напрямки. Більшість боїв та найважчі атаки відбуваються на Донеччині. Насправді це основний напрямок російських ударів. Звичайно, ми також вирішували ситуацію на півдні, в Харківській області, в прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей. Я вдячний кожному підрозділу, кожному командиру та солдату, які допомогли стабілізувати Харківський напрямок.
Другий. Звіт урядовців про енергетичний сектор та можливості захисту та відновлення. Кожного дня і на всіх рівнях це має приділятися не просто максимальна, а й тотальна увага всіх відповідальних чиновників.
Також сьогодні міністр оборони та Міністерство стратегічних галузей промисловості звітували про наше виробництво та закупівлі дронів. Це та область, де треба постійно нарощувати об’єми. У цій війні доведено, а особливо нашими воїнами, що безпілотники можуть дати перевагу та допомогти повернути ініціативу. Поки ми чекали постачання артилерії від наших партнерів, FPV-дрони практично врятували лінію фронту. Наші безпілотники великої дальності довели здатність України принижувати внутрішню силу держави-терориста. Ми повинні продовжувати це. Ми продовжимо.