8 липня – Український день родини

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначають День родини. Це відносно молоде свято, що відзначаєтеся в нашій країні з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року.

Родина для кожного – це найдорожчі люди, які найбільше люблять і розуміють, навчають народній мудрості. У батьківській хаті прищеплюється любов до рідного мови, культури, бо саме сім’я є життєдайним джерелом споконвічно українських цінностей та традицій.

Родина, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій. Моральні якості закладаються саме в сім’ї, а з сім’ї передається в родину. так як сім’я є невід’ємною складовою родини. У ній дитині з народження прищеплюються відповідальність, порядність і любов до Батьківщини. У складні часи агресії проти України ми всі також маємо бути як одна велика, дружня, надійна родина, захищати рідних, оселю та свій край від посягань. Упевнений, що у нашій боротьбі за мир перемога обов’язково буде за нами, адже за нами правда.

Щиро вітаємо із Днем родини!

Віримо, що скоро усі наші сім’ї будуть щасливо жити під мирним небом України! Міцного здоров’я, щасливої долі та непохитної твердості родинних стосунків!