Анатолій Катеренчук передав державні нагороди (посмертно) рідним військовослужбовців

Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА разом з головами територіальних громад та представниками Хмельницького районного та місцевого ТЦК СП передали державні нагороди родинам загиблих Героїв.

Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовця Городоцької громади:

  • штаб-сержанта Рижого Валерія Михайловича, який загинув 18.08.2022 року поблизу села Опитне Бахмутського району Донецької області, під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника. Нагороду передали дружині Рижій Світлані Василівні.

 

 

 

 

 

 

 

Військовослужбовців Сатанівської громади:

  • молодшого сержанта Міщинського Олега Володимировича, який загинув 13.02.2023 року під час ведення бойових дій у населеному пункті Парасковіївка Бахмутського району Донецької області. Нагороду передали матері Міщинській Марії Василівні;
  • сержанта Думного Володимира Михайловича, який загинув 01.04.2023 року під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка Запорізької області. Нагороду передали дружині Думній Людмилі Григорівні.
  • солдата Чорненького Сергія Миколайовича, який загинув під  час захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України виконуючи бойове завдання. Нагороду передали колишній дружині Чорненькій Іванні Михайлівні.

Заради майбутнього своїх близьких та України кожен з них віддав найдорожче – своє життя. Ніхто й ніщо не зможе применшити біль від втрати брата, чоловіка, сина, батька. Ми чітко розуміємо, що Переможемо, що завжди були, є і будемо вільними. Таким є наше прагнення зараз. І завдяки таким Героям, яких ми відзначаємо сьогодні, ми йдемо до спільної мети.
Пам’ятаємо подвиг кожного!     Вічна шана нашим Героям!
Сили їхнім рідним пережити біль втрати!