Анатолій Катеренчук провів нараду з головами громад району

12 грудня під керівництвом Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької районної військової адміністрації відбулась нарада з очільниками територіальних громад району та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Участь у нараді також взяли: Микола Грушка– начальник Хмельницького РТЦК та СП, Олександр Дебайло – заступник начальника Хмельницького об’єднаного міського ТЦК та СП, Євген Павлюк – заступник начальника Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області з превентивної діяльності.

Питання, які було розглянуто:

  • Основні завдання виконання вимог Указу Президента України « Про продовження строку проведення загальної мобілізації». Повноваження органів місцевого самоврядування в галузі оборонної роботи відповідно до визначених вимог законодавств держави.
  • Організація роботи на дільницях оповіщення, штабах оповіщення та пунктах збору селищних, сільських радах.
  • Організація оповіщення військовозобов’язаних працівників за викликом до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Діяльність органів місцевого самоврядування під час проведення загальної мобілізації в державі.

“Хочу висловити подяку кожному з вас за результативну співпрацю. На жаль, війна триває і щоденно ми мусимо вести боротьбу на всіх фронтах. Саме тому нашим головним та спільним завданням є забезпечення постійної готовності до будь-яких викликів”– зазначив Анатолій Катеренчук.