Анатолій Катеренчук провів підсумкову робочу нараду з головами громад району.

18 січня, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, провів підсумкову робочу нараду з питань проведення заходів мобілізації.
Участь у нараді взяли начальник Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Василь Птащук, начальник Хмельницького РУ УСБУ у Хмельницькій області Сергій Галецький, заступник начальника Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Волковський, голови та представники територіальних громад Хмельницького району, керівники окремих структурних підрозділів адміністрації.
У ході наради заслухали представників кожної громади з питань мобілізації, обговорили проблемні питання та напрацювали дорожню карту, згідно якої й надалі виконуватимуться поставлені завдання.
«Сьогодні перед нами стоїть чимало складних завдань та викликів. Розумію, що є певні нюанси і проблемні питання. Однак хочу подякувати кожному з вас за ефективну роботу. Підсумовуючи зроблене, можу сказати, що ми разом продемонстрували досить непоганий результат. Проте й надалі маємо докласти максимум зусиль, аби підсилити наших хлопців на передовій та стримати ворога. Тож тримаймося, гуртуємось і разом до Перемоги!» – зазначив Анатолій Катеренчук.