Анатолій Катеренчук привітав дітей військовослужбовців Хмельницького району з Днем святого Миколая!

День Святого Миколая! Свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина. Воно є надією на здійснення мрій та вірою у диво.
Сьогодні, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА привітав дітей військовослужбовців, батьки яких віддали своє життя захищаючи кордони України та мирне майбутнє всіх українських дітей!
Проте цьогоріч, радість від свята та подарунків відчують не усі. На території Хмельницького району проживає 290 діток, чиї батьки віддали своє життя за незалежність нашої держави.
Аби подарувати цим малюкам трішки позитивних емоцій, в приміщенні ТРЦ «Woodmall cinema» для малечі району було організовано перегляд мультиплікаційного фільму та солодкі подарунки від Святого Миколая.
“Сьогодні наше завдання – спільна турбота та підтримка діток наших полеглих захисників, яка несе в собі пам’ять про героїчні вчинки їх батьків. Адже так хочеться, аби наші діти мали щасливе дитинство без війни та тривог. Захід з обіймами та подарунками став спробою подарувати гарний настрій та віру у здійснення бажань та чудес. Дякую кожному, хто долучився до організації заходу. Адже завдяки даній ініціативі, дітлахи відчули атмосферу свята, отримали маленькі миті радості та позитивні емоції” – зазначив Анатолій Катеренчук.