Анатолій Катеренчук привітав голів територіальних громад та депутатів Хмельницької районної ради з Днем місцевого самоврядування!

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації, привітав голів територіальних громад та депутатів Хмельницької районної ради восьмого скликання з професійним святом з Днем місцевого самоврядування.
У заході також взяли участь Віктор Паламарчук перший заступник, Заряна Попадіна заступниця голови райдержадміністрації. Богдан Цимбалюк голова Хмельницької районної ради разом з депутатами районної ради восьмого скликання.

 

Це свято пов’язане із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності і демократії.

Сильне і професійне місцеве самоврядування – це та могутня сила, яка допомагає нашій країні розвиватися, долати труднощі і невпинно рухатися вперед. За такими змінами – майбутнє держави.

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей. На Вас покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців.

Реалії сьогодення ставлять перед нами ще одне  важливе завдання – спільними зусиллями допомогти нашим Збройним Силам України в боротьбі з ворогом та наблизити Перемогу!  І всі  ми об’єднані навколо цієї мети.

Нехай щира людська вдячність та повага буде найважливішою оцінкою Вашої  діяльності.

“Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю вас із вашим святом! Сьогодні на вас покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад та за благополуччя їхніх жителів. Саме ви, представляючи інтереси своєї громади, забезпечуєте право кожного бути почутим. Ваша робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття швидких та складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, ви стали надійним тилом для наших воїнів та опорою для внутрішньо переміщених осіб. Тож нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додають вам усім сили та наснаги. Дякую за плідну співпрацю! Єднаємось та працюємо далі задля розвитку нашого Хмельницького району та перемоги України!” – зазначив Анатолій Катеренчук.

Почесними грамотами Хмельницької районної військової адміністрації за вагомий особистий внесок у соціально економічний розвиток районну, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування були відзначення всі голови громад Хмельницького району.