Анатолій Катеренчук привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.

Сьогодні, Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА разом з Віктором Паламарчуком першим заступником, привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.
“У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але гідну професію – захищати свою Батьківщину.  Напевно повторюсь, якщо скажу, що наші військові – сила та гордість нашої держави. Їх повсякденні випробування стають великим подвигом, а професіоналізм і міць, які демонструють наші захисники, роблять Україну сильною та нескореною. Про свою незламність наші воїни заявили на увесь світ. Дякую вам, за вашу жертовність, відвагу та патріотичну позицію Бажаю міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, міцності духу у боротьбі з ворогом та Божого благословення “ – зазначив Анатолій Катеренчук.
З нагоди свята нагородив захисників, вручивши подяки та грамоти, за сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість, професійну майстерність та вірність своєму народу.