Анатолій Катеренчук привітав волонтерів Хмельниччини зі святом!

Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА, з нагоди Міжнародного Дня волонтерів привітав людей з добрим серцем та великою душею зі святом!

Традиційно 5 грудня відзначається Міжнародний День волонтера.

В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям. Приємно, що сьогодні усі ми згуртувалися, знайшли сили  і невтомно працюємо задля вільної і незалежної України.

“Сьогодні ми відзначаємо Міжнародний день волонтерів. Свято тих, хто за покликом серця, не чекаючи нагород та визнання, з гідністю допомагає іншим. Слово «волонтер» набуло для нас трохи іншого значення з початком російської агресії. З 2014 ми відправляли на схід техніку, амуніцію, усю необхідну провізію, про яку нас просили військовослужбовці. А з початком повномаштабного вторгнення, ми усією країною згортувались в потужну когорту благодійників, об’єднавши навколо себе увесь світ. Сьогодні волонтери є надійним тилом як для військових так і для переселенців. Я дякую кожному з вас! Кожному, хто пече хліб, плете сітки, купує дрони та автівки, хто малює малюнки та збирає кошти на ЗСУ своїми талантами, хто допомагає з евакуацією та доставкою «гуманітарки», хто постійно на передовій з нашими хлопцями. Дякую, що наближаєте нашу Перемогу! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і миру в нашій країні!” – зазначив Анатолій Катеренчук.

Висловлюємо Подяку Хмельницької районної військової адміністрації за активну громадську позицію, патріотизм, небайдужість, самовіддану працю, особистий внесок у наближення Перемоги України над агресором та з нагоди Міжнародного дня волонтера:

Козак – Ременюк Ользі Юріївні
Мороз Марині Олександрівні
Колеснику Богдану Сергійовичу
Швець Володимиру Аркадійовичу
Онищуку Івану Васильовичу
Карвану Володимиру Феліксовичу
Старику Сергію Миколайовичу
Антоновському Сергію Володимировичу
Підлісному Василю Васильовичу волонтеру Благодійної Організації “Благодійний Фонд “Волонтери Городоччини”
Задорожному Руслану Борисовичу волонтеру Благодійної Організації “Благодійний Фонд “Волонтери Городоччини””
Котелбі Руслану Олександровичу волонтеру Благодійної Організації “Благодійний Фонд “Волонтери Городоччини””

ДАЩЕНКО Златі Вадимівні – учениці 6-А класу Деражнянської ЗОШ №3
БЛЯХАРСЬКІЙ Єві Сергіївні – учениці 6-А класу Деражнянської ЗОШ №3
ДАЩЕНКУ Давиду Вадимовичу – вихованцю Деражнянського закладу дошкільної освіти №1 «Дзвіночок»