Анатолій Катеренчук відвідав Городоцьку міську територіальну громаду

Начальник районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук разом з першим заступником Віктором Паламарчуком, відвідали з робочою поїздкою Городоцьку міську територіальну громаду.

 

Відбулася зустріч та знайомство з головою громади, Неонілою АНДРІЙЧУК, також на зустрічі були присутні  керівник  Волочиської окружної прокуратури Сергій Стецюк, начальник  ВПД N1  ХРУП  ГУНП  в Хмельницькій області Юрій Краковецький та начальник  Другого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  Володимир Стецко були обговорені питання життєдіяльності територіальної громади в умовах воєнного стану, економічні та інші пріоритети роботи та першочергові напрямки співпраці.

Під час зустрічі начальник районної військової адміністрації, зазначив: «Максимально сприяти та допомагати добровольчим батальйонам, тому що лише спільними зусиллями та у тісній співпраці ми зможемо досягнути гарних результатів та наблизити перемогу!»

На запрошення міського голови Неоніли АНДРІЙЧУК, відвідали Городоцький ліцей №4, який є найбільшим за кількістю здобувачів освіти. Заклад забезпечує здобуття початкової, базової та профільної середньої освіти. Навчання у класах військово-патріотичного спрямування «Захисники Вітчизни», економічного спрямування «Юний економіст» з поглибленим вивченням окремих предметів. У 2014 році було відкрито кадетський профіль, зараховують учнів починаючи з 5 класу, на сьогоднішній день є 119 кадетів, які обрали військовий профіль.

[videopack id=”1655″]https://km-rda.gov.ua/wp-content/uploads/2022/06/0-02-05-cc60e1361d0d53736fdc14b89707a93013de97149bd9d17b693658710beb8bd6_ddc36a5a.mp4[/videopack]

В ході зустрічі очільник району відвідав спортивний клуб «Епіцентр» для дітей та юнацтва, який було відкрито у 2014 році. Завдяки цьому спортивному закладу діти району та області мають можливість здобувати нові спортивні досягнення в тому чи іншому виді спорту та розвивати хорошу фізичну підготовку.

Анатолій КАТЕРЕНЧУК, відвідав історико-краєзнавчий музей, який тепер називається «Городок-музей», або ж «G-Museum». Оновлений Городок-музей займає приміщення загальною площею в 1,300 кв. м, де виставлено понад тисячу експонатів. Інтер’єр закладу вражає поєднанням сучасних технологій та історичного минулого. Структура музею дозволяє йому стати одним із головних центрів культурного, освітнього й наукового життя  не тільки територіальної громади, а й всього Хмельницького району.

Відвідав Городоцьку міську багатопрофільну лікарню. Діяльність якої спрямована на забезпечення населення району в повному обсязі висококваліфікованою поліклінічною, стаціонарною та невідкладною медичною допомогою. Кілька років тому у лікарні було збудовано новий корпус  на декілька відділень, який оснащений медичним обладнанням європейського рівня.

Вкотре переконуюсь, що з кожної успішної громади будується сильна та процвітаюча держава!

Все буде Україна!