Анатолій Катеренчук здійснив виїзний прийом громадян до Городоцької та Сатанівської громад Хмельницького району

Сьогодні, 23 листопада, з метою сприяння мешканцям громад Хмельницького району у вирішенні питань за місцем їх проживання Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, разом із Оксаною Москалюк, начальницею управління соціального захисту населення, Інною Ратушняк, начальницею відділу діловодства та контролю та Діаною Мельник, начальницею юридичного відділу райдержадміністрації провели особистий прийом громадян у Городоцькій та Сатанівській територіальних громадах.

Під час прийому громадян порушувалися питання різного характеру.

  1. Звернулися члени родин військових з питаннями надання матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію військовослужбовців та відновлення втрачених військово облікових документів.
  2. Піднімалося питання розширення мережі закладів  оздоровлення та відпочинку для дітей, які потребують соціальної підтримки.
  3. Мешканці громад звернулися з питаннями впорядкування руху великогабаритних транспортних засобів через населений пункт та обрізки аварійних дерев.

За результатами особистого прийому громадян були надані рекомендації та доручення структурним підрозділам щодо вирішення порушених питань.

Виїзні прийоми надалі будуть проводитись по усіх громади почергово, відповідно до графіка.