Хмельницька філія «Газмережі» інформує

До  відома споживачів газу багатоквартирних будинків (гуртожитків)!

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку, Правил безпеки систем газопостачання – передбачене обов’язкове проведення технічного обслуговування газових мереж загального користування у багатоповерхівках області (України).

Адже це – колективна безпека мешканців, які проживають у багатоквартирних будинках.

З початку року газівники області виявили та усунули  23 тис. витоків газу на багатоповерхівках.

Увага!

Отримані рахунки за проведене технічне обслуговування – сплачуються ОДНОРАЗОВО.

Мешканцям багатоквартирних будинків, в яких було проведене технічне обслуговування газових мереж загального користування – надходять рахунки до оплати за надані послуги.

Це – одноразова сплата, яка здійснюється після проведення тех­обслуговування один раз на 3 чи 5  років. Якщо газопроводи вашого будинку експлуатуються менше 25 років – технічне обслуговування вони проходитимуть  раз на 5 років. Якщо понад 25 років – газівники перевірять мережі  один раз на 3 роки. Відповідно, і рахунок на оплату надійде 1 раз на 5 або 3 роки.

Дякуємо усім сумлінним споживачам за вчасну оплату, це – вкрай важливо задля безпеки кожного та стабільного газопостачання у складний період воєнного стану. 

З початку року газівники провели технічне обслуговування  у 1650 багатоквартирних будинках, протягом 2024-26 рр. в усіх багатоквартирних будинках  області будуть проведені технічні заходи.

Графіки проведення та Акти виконаних робіт можна знайти у цілодобовому доступі на офіційному сайті Оператора ГРМ – Хмельницької філії «Газмережі» у розділі ТО ВБСГ https://khmn.grmu.com.ua/