На Хмельниччині розпочав роботу Центр психологічної підтримки «СТАБ ++»

Сьогодні на Хмельниччині розпочав роботу Центр психологічної підтримки «СТАБ ++». Це місце, де родини, які втратили близьких зможуть знайти підтримку, розуміння та професійну допомогу у складний період. Завітав на відкриття начальник ОВА Сергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Відкриття такого простору стало відповіддю на виклики, що зумовили непоправні втрати українських захисників, які віддали своє життя за захист нашої держави. Тому мета центру – стати надійним плечем для родин полеглих Героїв.

За словами керівниці центру Наталії Дурдас, для функціонування цього проекту вдалося зібрати велику, професійну команду фахівців з надання психологічної підтримки, налагодити взаємодію із підприємствами, громадськими та благодійними організаціями, які зголосилися співпрацювати задля реабілітації людей, котрих спіткало горе, а також залучити підтримку обласної влади.

Спілкуючись із присутніми на заході, Сергій Тюрін висловив щиру подяку особисто керівництву закладу, усім причетним до його створення, а також тим, хто своїм здоров’ям та життям виборює для нас свободу. “Ми віддаємо велику шану кожному, хто піднявся зі зброєю в руках на захист українського народу від варварської російської війни. Велику ціну доводиться нам усім платити за те, аби жити у своїй країні. І з великим болем лишаються ті родини, які втратили рідних чи близьких. Проте необхідно жити далі, і спільними зусиллями ми зможемо зробити цей світ кращим, давати більше такої допомоги, якої потребують наші родини, наші військові, наша країна в цілому,” – сказав він.

До заходу долучилися також представники духовенства, які освятили приміщення центру та побажали колективу миру, злагоди та наснаги охопити своєю допомогою усіх потребуючих.