На Хмельниччині відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Хмельницькій області

Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА, взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у Хмельницькій області, яке відбулося під головуванням начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна.

Серед ключових питань, на яких акцентувалась увага:

– Відновлення та розвиток енергетичного потенціалу області;
– Безпечне освітнє середовище ;
– Розвиток об’єктів медичної інфраструктури Хмельниччини;
– Удосконалення надання медичних реабілітаційних послуг.

“Переконаний, що сьогодні пріоритетними напрямками також мають бути соціальний захист населення, підтримка ВПО, реабілітація військовослужбовців, енергонезалежність, підтримка ЗСУ. Серед першочергових – підготовка закладів освіти до нового навчального року, впровадження заходів безпеки та створення укриттів, які відповідатимуть усім вимогам та стандартам. Конгрес став дієвим механізмом налагодження співпраці та своєрідним комунікативним майданчиком, де представники профільних міністерств, виконавчої влади та органів місцевого самоврядування змогли поділитись досвідом та обговорити проблемні питання регіону. Впевнений, що лише завдяки конструктивній дискусії та спільним зусиллям, можна досягти ефективного результату” – зазначив Віктор Паламарчук.