Начальник Хмельницької РВА провів особистий виїзний прийом громадян у Красилівській та Щиборівській територіальних громадах.

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до органів державної влади, відповідно до графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян керівництвом районної державної адміністрації.

Сьогодні, 1 травня, начальник Хмельницької РВА провів особистий виїзний прийом громадян у Красилівській та Щиборівській територіальних громадах.

Участь у виїзному прийомі взяли Оксана Москалюк, начальник управління соціального захисту населення, Інна Ратушняк, начальник відділу діловодства та контролю та Діана Мельник, начальник юридичного відділу райдержадміністрації, Інна Пікало, начальниця відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей.

Під час прийому порушувалися важливі питання, а саме:

– Відновлення дорожнього покриття між населеними пунктами;

– Видача дозвільних документів на користування земельною ділянкою;

– Забезпечення населення питною водою;

– Безпечний довіз учнів та придбання шкільних автобусів;

– Бронювання працівників установ та підприємств. Н

На всі запитання Анатолій Катеренчук надав ґрунтовні роз’яснення, питання які потребують детальнішого вивчення, в подальшому будуть надані доручення відповідним службам задля оперативного та остаточного їх вирішення.