Налагодження співпраці між відділами, які відіграють ключову роль у підтримці ветеранів та їхніх родин.

Відбулася робоча зустріч між працівниками відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РДА і начальником відділення соціального супроводу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького — Олександром Андрощуком.
Під час зустрічі обговорили етапи майбутньої співпраці між відділами, які відіграють ключову роль у підтримці ветеранів та їхніх родин. Зокрема, було розглянуто механізми комунікації для забезпечення швидкого реагування на потреби ветеранів та членів їх сімей. Також обговорено програми, що спрямовані на інтеграцію ветеранів у суспільство, поліпшення їхньої психологічної підтримки та забезпечення доступу до необхідної інформації соціального та юридичного характеру.
Окрім того, учасники поділилися досвідом у ветеранській справі та обговорили ряд актуальних питань та завдань, які виникають під час роботи.
Сподіваємося на плідну співпрацю, яка дозволить забезпечити більш комплексний підхід до вирішення питань, що виникають у процесі соціальної адаптації ветеранів. Лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити гідний рівень життя наших захисників.