Передали державні нагороди (посмертно) родинам захисників.

Сьогодні, Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА, разом з представниками Хмельницького районного ТЦК та СП, виконали почесну та водночас болючу місію вручення державних нагород родинам полеглих Героїв.
Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі орденом ,,За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено старшого солдата Каяфу Володимира Олександровича – військовослужбовця з Щиборівської громади.
Ще дві державні нагороди, ордени ,,За мужність” ІІ ступеня (посмертно), передали родинам загиблих воїнів із Старокостянтинівської громади – Юрія Григоровича Мельника та Павла Вікторовича Нікітюка.
“Гідне вшанування загиблих військовослужбовців – наше вічне зобов’язання! Ми, українці, як ніхто знаємо, якою ціною дістається свобода. На жаль, вона омита кров’ю наших воїнів та гіркими сльозами їхніх рідних. Тому, наш обов’язок берегти кожного Захисника у пам’яті та будувати ту країну, про яку вони мріяли та за яку віддали свої життя. Щирі співчуття родинам та безмежна вдячність за справжніх синів- Героїв! Вічна шана та слава воїнам, що поповнили стрій Небесного батальйону!” – зазначив Віктор Паламарчук.