Працюємо над подальшим обмеженням Росії вести цю війну – звернення Президента

Сьогодні провів засідання штабу. Надійшов детальний звіт Головнокомандувача Сирського. Щодо нашої оборони на фронті – всі напрямки. Покровськ, Торецьк, Харків – всі. Також презентували аналіз наших активних дій.
Крім того, сьогодні були доповіді Служби зовнішньої розвідки та оборонної розвідки про перспективи на найближче майбутнє, можливості та виклики, які має держава-терорист. Працюємо над тим, щоб ще більше обмежити можливості Росії вести цю війну.
Зокрема, надійшов звіт про наші безпілотники великої дальності. Голова СБУ Малюк повідомив про їх використання. Дякую, хлопці, дякую за вашу точність! І ми розвиваємо цю спроможність. Це вже наша реальна стратегічна галузь оборонної промисловості – галузь, яка завжди працюватиме на Україну.
Командувач Повітряних Сил також доповів на нараді щодо покращення нашої протиповітряної оборони. Міністр внутрішніх справ Клименко повідомив про підготовку наших шкіл до нового навчального року в умовах безпеки. Допомагаємо обласній владі, місцевій владі – громадам, щоб діти могли ходити до школи офлайн у всіх громадах, де це можливо.