Привітали архітекторів краю з професійним святом

Сьогодні, 1 липня, ми відзначаємо День архітектури України! Це свято людей, котрі творять красу нашого краю, чий талант та майстерність втілюються у величних будівлях , затишних вулицях та гармонійних міських кварталах.

Відтак у день професійного свята, Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА разом із Вадимом Штойком, керівником апарату, вручили Почесні грамоти Хмельницької районної військової адміністрації, за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток архітектурної та містобудівної справи архітекторам Хмельницького району:

  • Мацьосі Вадиму Леонтійовичу, начальнику відділу містобудування та архітектури Городоцької міської ради;
  • Юзві Максиму Олексійовичу, завідувачу відділу містобудування та архітектури апарату виконавчого комітету Деражнянської міської ради;
  • Ващуку Вадиму Григоровичу, начальнику Управління соціально-економічного розвитку території, архітектури, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та державної реєстрації Хмельницької РДА;
  • Ільчишену Руслану Петровичу, начальнику відділу архітектури, землеустрою та житлово-комунального господарства Лісовогринівецької сільської ради.

“Дякую вам, за вашу невтомну працю! Адже ваша робота – це не просто будівництво, це мистецтво, яке робить наші містечка комфортними, функціональними та естетично привабливими. Ви вмієте поєднувати красу та практичність, створюючи унікальні архітектурні шедеври, які стають своєрідною прикрасою не лише Хмельницького району, а й Хмельниччини загалом. Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових творчих ідей під мирним українським небом!”  – зазначив Віктор Паламарчук.