Психологиня відділу підтримки ветеранів разом з учнями однієї з шкіл м. Хмельницького відвідали поранених військових у лікарні

Представники відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА спільно з учнями одинадцятого класу «Ліцею №4 Ім. Павла Жука» Хмельницької міської ради відвідали поранених захисників в одному з медичних закладів міста.

Ця зустріч організована задля підтримки наших оборонців, нагадуючи усім про необхідність берегти і підтримувати один одного, особливо в часи важких випробувань. Відтак, діти виявили ініціативу і закупили для воїнів смаколики, засоби гігієни та інші корисні речі.

Своїм візитом вони додали позитивних емоцій нашим героям. Також учні мали можливість поспілкуватися із захисниками, висловити свою подяку за їхню мужність і самовідданість. Таке спілкування дало можливість не лише висловити слова вдячності, а й дізнатися більше про їхній стан, переживання та відчути значущість їхньої місії.

Варто зазначити, що зустріч стала важливою частиною формування патріотичних цінностей у молодого покоління і підтверджує, що наша єдність і підтримка є найціннішими для тих, хто відстоює наш спокій. Пишаємося нашим підростаючим поколінням, яке розуміє наскільки важливо вшановувати і підтримувати тих, хто боровся та бореться за нашу свободу і незалежність.

Дякуємо всім, хто долучився, і тим, хто продовжує працювати над тим, щоб наші герої відчували підтримку та вдячність суспільства. Слава Героям!