Рекомендації щодо надання споживачам інформації про харчові продукти

Мінагрополітики спільно з експертами Проєкту ЄС EU4SaferFood підготувало Рекомендації щодо надання споживачам інформації про харчові продукти, відповідно до вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Рекомендації спрямовані на роз’яснення вимог закону, а також пропонують до уваги операторів ринку харчових продуктів кращі практики, що можуть застосовуватися для надання споживачам відповідної інформації про харчові продукти.
Рекомендації носять інформаційний характер і не встановлюють жодних правових норм. Вимоги та приклади, що наведені, не є вичерпними, а обсяг їх застосування завжди залишається на розсуд оператора ринку харчових продуктів. Ознайомитися із рекомендаціями можна тут