Сьогодні у Летичівській громаді відбулося відкриття відділу “Ветеранський простір” Територіального центру соціального обслуговування населення Летичівської селищної ради

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації участь у відкритті відділу взяла Заряна Пападіна заступниця голови та Інна Пікало керівниця відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей при Хмельницькій  РВА.

Створенню відділу “Ветеранський простір” Територіального центру соціального обслуговування населення Летичівської селищної ради, передувала спільна перемога з громадською організацією «Летичівська спілка ветеранів АТО «Захисник»» в конкурсі відбору проектів від Українського ветеранського фонду за відкритою програмою «ВАРТО:ЄДНАННЯ».

Загальний бюджет проекту становить 1 млн.836 тис.грн. Грантове фінансування передбачає 916, 952 тис. грн. з них за рахунок Українського ветеранського фонду 584,693 грн, ІСАР Єднання – 332, 259 тис. грн. Летичівська селищна рада надає співфінансування в розмірі 10%, що становить 101, 884 тис. грн. Ветеранський простір буде відігравати важливу роль у наданні допомоги ветеранам та їх сім’ям.

Військовослужбовцям та їх родинам пропонують психологічний та юридичний супровід, реабілітацію, надання допомоги у перекваліфікації та у розвитку ветеранського підприємства та соціальну підтримку із залученням кваліфікованих реабілітолога та психолога.

Також велику увагу планують надавати дітям ветеранів, тому незабаром планується організувати їхнє навчання в рекреаційному центрі «Берег надії». Ветерани війни та їх рідні заслуговують безмежної вдячності та підтримки. Адже віддають свої сили, здоров’я та життя заради свободи своєї держави. Тому наш обов’язок стояти поруч з ними в цей нелегкий час.

В ході заходу відбулося підписання Меморандуму про партнерство і співробітництво між підприємствами, установами, громадськими організаціями, благодійним фондом «Карітас», фізичними особами підприємцями, волонтерськими осередками. Адже лише спільними зусиллями ми можемо забезпечити успішну інтеграцію в простір громади наших захисників їх рідних та сімей полеглих  бойових побратимів.