У Красилові відкрили оновлений Центр життєстійкості

Сьогодні у Красилівській громаді відкрили оновлений центр життєстійкості, який облаштований за принципами безбар’єрності, інклюзивності та безпеки. Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Першої леді Олени Зеленської. Цей проєкт є гарним прикладом спільної роботи держави, влади та бізнесу.   

У  таких просторах жителі громади можуть безоплатно отримати соціальні послуги та психологічну допомогу, спрямовану на підтримку психоемоційного здоров’я в умовах війни. Тут працює досвідчена команда спеціалістів: психологи, фахівці із соціальної роботи та соціальний менеджер, які пройшли спеціальне навчання. Сюди можна прийти не лише на групові заняття, але й на індивідуальні консультації, тренінги та семінари для дорослих та дітей. Відвідувачів Центру навчають методам і прийомам, які допомагають знижувати фізичний та психологічних стрес. Для кожного формату комунікації передбачені окремі затишні приміщення.

Варто відмітити, що проведення поточного ремонту приміщення та закупівля меблів здійснювалася коштом громади, а стратегічним партнером в облаштуванні Центру став БФ «Повір у себе» агропромхолдингу «Астарта-Київ».

Центр працює за адресою м. Красилів, вул. Центральна, 32. Звернутися до Центру життєстійкості можуть усі. Послуги для людей – безкоштовні.