У Старосинявській громаді відбулася зустріч – консультація для матерів загиблих Захисників

На запрошення представників ГО «Об’єднання матерів і дружин Захисників України» психологиня відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА, Юлія Воробієвська долучилася до підтримуючої зустрічі- консультації для дружин та матерів загиблих Героїв та до спільної традиційної Молитви за наших воїнів у Старосинявській ОТГ.

Сьогодні під час зустрічі пані Юлія надала присутнім ряд психологічних консультацій. В свою чергу, учасники ділилися своїми переживаннями та емоціями.

«Підтримка матерів та дружин загиблих захисників – дуже важлива. Адже втрата близької людини може сильно підірвати психологічний стан, що в подальшому буде значно погіршуватися. Саме тому варто докласти зусиль та згуртуватися у взаємопідтримці та допомозі один одному.

Хочу зазначити, що створення такої спільноти, де матері та дружини можуть відчути підтримку і поділитися своїми історіями чи проблемами, є важливим аспектом їхнього подальшого ментального відновлення. Це допомагає відчути себе не самотніми зі своїм горем.» – наголосила Юлія Воробієвська.