У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх сімей відбулося навчання для відповідальних осіб за роботу з ветеранами війни та їх сім’ями в територіальних громадах Хмельницького району.

У відділі підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА за підтримки благодійників відбулося навчання для відповідальних осіб за роботу з ветеранами війни та їх сім’ями в територіальних громадах Хмельницького району. Тема заходу «Як працювати з людьми, які втратили кінцівки. Зміна культури інвалідності в Україні», який провів тренер-ветеран Володимир Моісей.
Також представником ГС «ДІЯЛОГ» Масюк Мариною проведено семінар з метою налагодження ефективної комунікації з цільовою аудиторією під час виконання посадових обов’язків, на тему «Підтримка та адаптація людей з інвалідністю».
Сьогодні ветеранська політика будується по-новому на основі аналізу сучасних потреб Захисників, що повертаються до цивільного життя із зони бойових дій. На жаль, є і будуть ветерани, яких повністю фізично відновити неможливо. І саме тому, соціум мусить створити умови їхньої всебічної підтримки. Проте, варто зазначити, що першочерговим завданням суспільства та представників державних органів є налагодження комунікації з ветеранами та громадськістю, родинами загиблих Захисників і Захисниць України та тих, хто перебуває в полоні або вважається безвісти зниклим.
Під час навчання було наведено приклади ситуацій та різних сценаріїв, які можуть виникнути в процесі спілкування з ветеранами війни та членами їх сімей. Завдяки цьому, учасники заходу отримали знання та практичні навики, щодо правильної комунікації з нашими героями та їхніми родинами.