В Хмельницькій ОВА відбулося засідання колегії

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, взяв участь у розширеному засіданні колегії Хмельницької обласної військової адміністрації.
Серед основних питань порядку денного:
  •  Підсумки виконання Програми економічного та соціального розвитку області за 2023;
  •  Створення та функціонування класів безпеки у закладах освіти, дружин юних рятувальників , реалізація експериментального проекту «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі»;
  •  План роботи Хмельницької обласної державної адміністрації на найближчий період.

Під головуванням начальника ОВА Сергія Тюріна відбулося засідання колегії обласної військової адміністрації.

Про підсумки соціально-економічного розвитку Хмельницької області та виконання Програми економічного та соціального розвитку Хмельницької області на 2023 рік доповіла директор Департаменту економічного розвитку ОВА Олена Болонська.
В продовження засідання представник ГУ ДСНС України в області розповів про стан створення та функціонування мережі класів безпеки, дружин юних рятувальників-пожежних та реалізації експериментального проєкту “Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі” у закладах освіти області.
“Варто зазначити, що попри всі виклики сьогодення, Хмельниччина продовжує розвиватись та впроваджувати різні проєкти задля добробуту своїх мешканців. Дякую кожному, хто докладає максимум зусиль, зокрема для розвитку Хмельницького району” – зазначив очільник району, Анатолій Катеренчук.