В Хмельницькій ОВА відбулося засідання регіонального координаційного штабу з реалізації в області проєкту підтримки людей «Пункти незламності»

Сьогодні, під головуванням Руслана Горбатюка, директора Департаменту з питань оборонної роботи та цивільного захисту Хмельницької ОВА,   відбулося засідання регіонального координаційного штабу з реалізації в області проєкту підтримки людей «Пункти незламності» та оперативного реагування на можливі критичні ситуації.

У засіданні взяли участь Заряна Попадіна, заступниця голови Хмельницької РДА, Ігор Савчук, начальник відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами, голови громад Хмельницького району.

На порядок денний було винесено питання, щодо функціонування пунктів незламності на території Хмельницької області в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

Саме в цих спеціально обладнаних приміщеннях під час довготривалої відсутності світла та води, місцеві мешканці можуть обігрітися, зарядити гаджети та отримати  першу медичну допомогу. Пункти незламності, мають бути обладнані всім необхідним.
Головам громад району забезпечити виконання заходів щодо функціонування пунктів незламності в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

Пункти незламності функціонуватимуть згідно з графіком роботи тих установ і організацій, на базі яких вони створені.

Пункти незламності можна знайти у громадах Хмельницького районну за поселанням: https://www.nezlamnist.gov.ua/#nezlamnist