В Миролюбненській громаді відкрили клас безпеки

20 грудня в освітньому закладі «Миролюбненський ліцей» відбулося відкриття сучасного класу безпеки.
За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації участь у заході взяв перший заступник Віктор Паламарчук. Також були присутні Олег Москалюк – голова громади та Сергій Чиж — начальник Хмельницького районного управління Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України.
Клас безпеки у Миролюбненському ліцеї розділений на дві зони та направлений на різновікові групи дітей. Перша з них – ігрова, що призначена для молодших учнів, а інша навчальна – розрахована на учнів старших класів.
«У Хмельницькій області наразі відкрито майже тридцять класів безпеки. Під час війни такі класи стали просто необхідністю. Завдяки тісній співпраці голови громади Олега Москалюка, депутатського корпусу Миролюбненської сільської ради та державної служби з надзвичайних ситуацій України клас безпеки стане острівцем знань про мінну та пожежну безпеку, основи цивільного захисту, дотримання правил дорожнього руху та вміння першими надати домедичну допомогу» – зазначив Віктор Паламарчук.