Відбулася зустріч з представниками місцевого осередку Національної скаутської організації Пласт

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, Заряна Попадіна, заступниця голови райдержадміністрації зустрілася  з керівником місцевого осередку Національної скаутської організації Пласт у м. Хмельницький Зоряною Янечек та її заступником з виховної роботи уладу юнацтва Андрієм Колесником.

Обговорювали питання стосовно співпраці у рамках залучення дітей ветеранів війни та військовослужбовців до організації Пласт, проведення спільних заходів, занять, тренінгів, мандрівок, створення платформи з психологічної та духовної підтримки у часі війни.

В цілому зустріч-нарада носила зацікавлений та конструктивний характер, у ході якої сформувалися узгоджені пропозиції стосовно підписання меморандуму про співпрацю.

Довідково.  «Пласт» – національна скаутська організація України. Метою Пласту є сприяти всебічному патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує свідомих, відповідальних та повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і провідників українського суспільства.