Відбулась нарада з питань забезпечення надання комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості

Ілона Величко, головний спеціаліст відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РДА взяла участь у нараді з питань забезпечення надання комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.
Дане засідання відбулося в Департаменті соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації за участі «Благодійного фонду «Карітас-Хмельницький УГКЦ», Обласного центру соціальних служб, управління з питань ветеранської політики обласної державної адміністрації, управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради.
Обговорювались питання взаємодії надавача соціальних послуг з отримувачами та уповноваженими органами в рамках експериментального проєкту. Основну увагу було приділено ефективному використанню коштів та виконанню вимог постанови КМУ від 03.10.2023 № 1049.
Відтак, учасники зустрічі визначили ключові аспекти співпраці, зокрема необхідність чіткої комунікації між сторонами, своєчасного звітування та моніторингу результатів. Це дозволить оптимізувати процеси надання соціальних послуг та забезпечити більш якісний підхід до їх реалізації.