Відбулося засідання комісії, щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації

Відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.
Засідання провела Заряна Попадіна заступниця голови разом з  Оксаною Москалюк начальницею управління соціального захисту населення.

Комісією розглянуто заяви з відповідними документами членів сім’ї загиблих, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 719.

Комісією прийнято рішення щодо призначення трьом заявникам грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.