Відбулося засідання комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації

Під головуванням Заряни Попадіної – заступниці голови Хмельницької РДА відбулось засідання комісії щодо розгляду заяв осіб з інвалідністю, членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації.

Відповідно до розпорядження начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 11.07.2024 №629/2024-р «Про здійснення розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» здійснено розподіл субвенції між місцевими органами соціального захисту населення для виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 р. № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», від 28 березня 2018 р. № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей», від 18 квітня 2018 р. №280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».
Комісією прийнято рішення про виплату призначеної грошової компенсації двом заявникам для подальшого придбання житла.

Сьогодні є важливим підтримка наших захисників, захисниць та їх родин, отож держава у свою чергу надає грошову компенсацію на придбання житла.