Відбулися заходи з нагоди Дня Державності України

Сьогодні наша країна вдруге, у День Хрещення Київської Русі, відзначає День Української Державності.  Це надзвичайно символічно, адже ми вкотре утверджуємо, що українське державотворення має тисячолітню історію й сягає в глибину віків.

Ми вкотре доводимо світові, що Україна – це не просто територія, це могутня держава з багатовіковою історією,  а головне – з дивовижними, мужніми, сильними, вільними та незламними людьми.

Ми захистимо нашу свободу і нашу державність, розбудуємо нашу неньку-Україну і вона знову розквітне величною незалежною європейською державою!

Віктор Паламарчук перший заступник начальника Хмельницької РВА взяв участь з заходах з нагоди Дня Української Державності, разом із першим заступником начальника Хемльницької ОВА Сергієм Тюріним, представниками обласної ради, Хмельницької міської ради, силових структур.

 

 

З цієї нагоди  також відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків видатним постатям, які за життя своїми діями закладали основу державотворення нашої країни.

Квіти поклали до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв неоголошеної російсько-української війни, що на майдані Незалежності обласного центру, пам’ятника Героям Небесної Сотні, вшанувавши пам’ять, а також поклали квіти до пам´ятника В’ячеславу Чорноволу, українському політику, громадському діячу, дисиденту, до пам´ятних дошок Симону Петлюрі (будівля міського будинку культури), Роману Шухевичу (будівля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка).

Ми повинні пам’ятати про тих людей, які пройшли важкі випробування, відстояли право людей на свободу, а країни – на життя та незалежність. Відзначаючи День Державності України, ми з вдячністю говоримо про мужність, відвагу та любов до нашої неньки України.