Відбувся вебінар з питань організації проведення відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб

Представники Мінветеранів провели вебінар з питань організації проведення відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
За дорученням Віктора Паламарчука першого заступника голови Хмельницької РДА участь у вебінарі взяли заступниця голови Хмельницької РВА Заряна Попадіна, психологиня відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Юлія Воробієвська та начальниця управління соціального захисту населення Оксана Москалюк.
Під час засідання обговорювалися ключові аспекти відбору кандидатів на посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Учасники мали змогу поставити питання та поділитися власними та пропозиціями, що, безумовно, сприятиме розвитку системи супроводу ветеранів в Україні. Окрім того, спікери наголосили на необхідності визначення чітких критеріїв для кандидатів, серед яких знання в галузі соціального захисту та психологічної підтримки. Однією з важливих тем стало обговорення ролі фахівців у процесі реінтеграції ветеранів у суспільство.
Вебінар став платформою для обміну досвідом та кращими практиками, що може суттєво покращити якість надання послуг ветеранам.