Представники відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей відвідали Летичівську громаду з робочим візитом

Сьогодні, на запрошення представників Летичівської громади, Інна Пікало начальниця відділу підтримки ветеранів і членів їх сімей разом із Юлією Воробієвською психологинею відділу, Наталією Лебідь  заступницею начальника управління соціального захисту населення  райдержадміністрації,  здійснили візит з метою проведення інформаційно-роз’яснювального заходу з шкільними психологами, соціальними педагогами, працівниками ПФУ, служби зайнятості, ЦНАПу, Летичівського бюро правової допомоги та Летичівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).  Також участь у даному заході взяли представники ГО Атлант та заступник голови Летичівської територіальної громади Анатолій Ніцевич.

Під час зустрічі було розглянуто низку нагальних проблем ветеранів, зокрема порушення прав членів сімей загиблих, питання стосовно виплат грошової допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців та процесу оформлення документів. Також надано юридичні та соціально-психологічні консультації для вирішення цих питань.

Сьогоднішня подія це чудовий етап у нашій спільній роботі. Разом, ми можемо досягти важливих результатів у сфері психологічного здоров’я та правової допомоги військовослужбовців та їх сімей.