Відділ підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА відвідав Анатолій Остапенко

До відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА завітав Анатолій Остапенко, який перебував з робочим візитом на Хмельниччині, голова Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України для підготовки та комплексного врегулювання питань надання соціальних гарантій ветеранам війни, захисникам і захисницям України та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Інна Пікало начальниця відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА разом з Вадимом Штойко, керівником апарату райдержадміністрації та Юлією Воробієвською, психологинею відділу ветеранів ознайомили Анатолія Остапчука з роботою хабу.

Відтак, під час зустрічі проаналізували та обговорили загальну роботу, яка була проведена спеціалістами відділу з початку його створення. За період роботи було надано сотні юридичних та психологічних консультацій, як на місці, так і з виїздом в територіальні громади району.

Також звернули увагу на оснащення приміщення хабу, адже від нього залежить ефективність надання послуг ветеранам та членам їх сімей. І варто зазначити, що завдяки роботі відділу вдалося підвищити рівень соціального захисту військових, що повернулися із зони бойових дій, також членів їх сімей, членів сімей зниклих безвісти та тих, хто перебуває у полоні і членів померлих Захисників.

Захисники та Захисниці України, члени їх сімей, родини загиблих (померлих), зниклих безвісти та тих, хто перебуває в полоні потребують неабиякої підтримки та допомоги. І створення умов для їх надання вимагає чималих зусиль не лише фахівців, а й суспільства вцілому.