Відкрито реєстрацію на програму LIFT!

Якщо ви молодий підприємець чи підприємиця із малої громади і шукаєте можливості для розвитку свого бізнесу, тоді поспішайте зареєструватись на програму бізнес-підтримки LIFT.
Що пропонує LIFT?
Індивідуальні консультації з експертами_ками у сфері фінансів, маркетингу, PR, юриспруденції, автоматизації бізнес-процесів, експорту та багато іншого.
Допомогу у розробці бізнес-плану і підготовці заявки на грантове фінансування.
Офлайн-зустрічі у Києві із провідними підприємцями_ицями та експертами_ками для обміну досвідом і налагодження ділових контактів.
Завдяки участі, ви здобудете необхідні знання та навички для розвитку та масштабування власної справи, а також матимете можливість отримати грантове фінансування у розмірі 10 000 доларів США на реалізацію затвердженого бізнес-проєкту та досягнення бізнес-цілей.
LIFT допоможе вам не лише адаптуватися до нових реалій, але й побудувати стійкий та успішний бізнес!
Хто може взяти участь?
Молоді підприємці та підприємиці віком до 29 років з громад до 100 000 осіб, які не менше одного року ведуть офіційно зареєстровану підприємницьку діяльність та готові розвивати свій бізнес.
 Реєструйтесь прямо зараз та відкрийте нові можливості для свого бізнесу!
Проєкт LIFT реалізується Home of Startups Accelerator в межах програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки USAID – US Agency for International Development та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International (MCI).