Віктор Паламарчук передав державні нагороди родинам загиблих Героїв

Віктор Паламарчук перший заступник голови райдержадміністрації, за дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, з очільниками громад районну та представниками місцевих ТЦК та СП передали високі державні нагороди родинам загиблих Героїв.
Згідно Указу Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, вірність військовій присязі – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців Теофіпольської громади:
  • молодшого сержанта КАМІНСЬКОГО Артура Миколайовича, який загинув 23.01.2023 року поблизу  населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області, у бою за нашу Батьківщину, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, виявивши стійкість і мужність.    
  • старшого сержанта ЗУЄВА Сергія Сергійовича, який загинув 17.11.2022 року поблизу  населеного пункту Яковлівка Бахмутського району Донецької області, приймаючи безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Військовослужбовця Антонінської громади:

  • старшого солдата ФЕЩУКА Віталія Андрійовича, який загинув 28.12.2022 року під час артилерійського обстрілу отримавши поранення не сумісне з життям в районні населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

Військовослужбовця Красилівської  громади:

  • солдата АННЕНКОВА Івана Юрійовича, який загинув 04.12.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Військовослужбовця Віньковецької громади:

  • солдата ЛЕОНОВА Сергія Олександровича, який загинув 7.01.2023 року поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району Донецької області під час виконання завдань у забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської  федерації.