Віктор Паламарчук провів онлайн нараду з головами територіальних громад району

Сьогодні під головуванням Віктора Паламарчука, першого заступника голови Хмельницької РДА відбулася онлайн-нарада із головами територіальних громад Хмельницького району, щодо забезпечення діяльності фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб в межах громад.

Участь у засіданні взяли заступниця голови Заряна Пападіна, керівник апарату адміністрації Вадим Штойко, психологиня відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Юлія Воробієвська, начальник відділу оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи адміністрації Юрій Кулик, начальник управління соціально-економічного розвитку території, архітектури, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та державної реєстрації Вадим Ващук та заступниця начальниці управління соціального захисту населення Оксана Коваль.

Під час засідання було доведено інформацію, щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України №881, “Деякі питання забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя”. Вона передбачає організацію роботи фахівців в межах громад, які займаються супроводом ветеранів війни та демобілізованих осіб.

«Відтак звертаюсь до голів територіальних громад максимально включитись в роботу та до 5 вересня провести сесії, де буде прийнято рішення про введення та затвердження до штатного розпису ще однієї посади за напрямком роботи з ветеранами.
Що ж стосується кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб, вони мають подати заяву в електронній формі через платформу е-Ветеран.
Сподіваюсь на злагоджену співпрацю та ефективну роботу.» – зазначив Віктор Паларчук