Віктор Паламарчук привітав медиків району з професійним святом

Напередодні Дня медичного працівника, Віктор Паламарчук перший заступник голови Хмельницької РДА завітав у КНП «Хмельницьку центральну районну лікарню» та привітав медпрацівників із професійним святом.
За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та служіння людському здоров’ю перший заступник відзначив кращих працівників медичної галузі Хмельницького району.
«Дорогі медичні працівники, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Будьте певні, ваша титанічна та героїчна праця ніколи не залишається непоміченою чи неоціненною. Кожен з вас щоденно бере на себе відповідальність за людські життя й здоров’я. Завдяки такій відданості справі, професійним вмінням та в прагненні врятувати – ми відчуваємо себе в безпеці. Переконаний, що будь-яка медична місія – від простого огляду до найскладнішого операційного втручання – це вже подвиг.
Пам’ятайте, що ви не лише рятуєте життя, а й вселяєте у серця віру та впевненість у завтрашньому дні. Тож нехай кожен день буде таким же світлим та радісним, як і те світло й надія, які ви даруєте людям своєю клопіткою працею!
Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку і якнайшвидшої нашої спільної та бажаної Перемоги! Завжди залишайтесь такими ж людяними, професійними та наполегливими!» -зазначив Віктор Паламарчук.