Віктор Паламарчук вручив грамоти та подяки Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької обласної ради підприємцям Хмельницького району.

З нагоди Дня підприємця Віктор Паламарчук, перший заступник голови Хмельницької РДА, за дорученням керівництва області, вручив грамоти та подяки Хмельницької обласної військової адміністрації та Хмельницької обласної ради підприємцям Хмельницького району.
День підприємця – це свято рішучих людей та невтомної праці.
У цей важкий для нашої держави час їхні зусилля та відданість бізнесу є дійсно безцінними.
“У цей непростий для нашої країни час, не зважаючи на усі випробування, ви міцно стоїте на ногах та працюєте задля Перемоги. Ви гідно тримаєте свій, економічний фронт, який є одним із ключових критеріїв існування кожної держави. Висловлюю щиру подяку усім підприємцям малого і середнього бізнесу нашого району та області за ваш внесок в економічне зростання, створення робочих місць, наповнення державної казни та підтримку Збройних Сил України. Бажаю вам сил, наснаги, успіхів в усіх починаннях, нових здобутків на благо нашої держави та під мирним українським небом”– зазначив Віктор Паламарчук.