Вкотре зробили хорошу справу – посадили дуби та примножили природні багатства Хмельниччини задля екологічного майбутнього наступних поколінь

Днями працівники Хмельницької районної військової адміністрації традиційно взяли участь у програмі Президента “Зелена країна”.
Вже кілька років поспіль колектив активно долучається до садіння лісу, спільно із лісівниками філії «Хмельницьке лісомисливське господарство», щоб сприяти збереженню та розширенню лісових масивів.
За останні кілька років, співпраця з лісівниками стала реальним кроком у відновленні та зміцненні екосистем Хмельницького району. А важливість збереження лісів та їх екологічний внесок в життя місцевого населення стали великою місією.
На даний момент у рамках осінньої лісокультурної кампанії у Хмельницькій області було висаджено 567 тисяч сіянців. Вибір місцевості для садіння лісу та створення нових лісових масивів проводили з урахуванням екологічних потреб та різноманіття флори та фауни.
Окрім позитивного впливу на довкілля, ця ініціатива також має важливий соціальний аспект. Вона об’єднала громадськість та владу у спільній меті, сприяючи формуванню відповідальної екологічної свідомості серед мешканців нашого регіону та забезпечення збалансованого екологічного майбутнього для наступних поколінь.