Заходи з нагоди Дня Конституції України

Начальник Хмельницької районної військової адміністрації, Анатолій Катеренчук  та його перший заступник Віктор Паламарчук, взяли участь у заходах з нагоди 26 – річниці  Конституції України, які було організовано з ініціативи начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, також відбувся  флешмоб до Дня Конституції України де було виконано патріотичні пісні оркестром Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Прийняття Конституції означало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українців жити у власній незалежній, суверенній  державі. Конституція України наголошує на основні цінності людини –  життя та здоров’я, честь й гідність, недоторканність та безпека.

«Сьогодні порушуються права людини, але я впевнений, що після нашої перемоги над агресією російської федерації, ми повинні показати на весь світ, що ми, українці згуртовані, ми сильні, ми вільні,  ми обов’язково переможемо! Україна починається з кожного з нас. І нам підсилу збудувати таку країну, якою буде пишатися кожен українець у всьому світі!» – зазначив Анатолій Катеренчук.

З Днем Конституції України!         Слава Україні!!!