Захисників з Гвардійської та Розсошанської територіальних громад відзначено державними нагородами (посмертно)

Високі державні нагороди рідним загиблих Героїв передали Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА разом з майором Олександром  Мельником,  представником ЗСУ.
Згідно Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено:
– солдата Ткаченка Володимира Олександровича, який загинув 15 липня 2022 року, в районні н.п. Спірне Донецької області, отримавши травми не сумісні з життям в наслідок ворожого танкового обстрілу в ході ведення бойових дій з військовими угрупуваннями російської федерації;
– солдата Палигу Олександра Вікторовича, який загинув 1 листопада 2022 року, в районні н.п. Спірне, Бахмутський р-н, Донецької області під час артилерійського обстрілу завданого військовими формуваннями російської федерації, отримавши поранення несумісне з життям.
Жодна нагорода не полегшить біль втрати рідної людини, але вони є свідченням мужності і відваги наших воїнів, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави і за кожного з нас.
Вічна пам’ять нашим полеглим Героям! Слава нашим воїнам, які боронять нашу землю!