Звернення Володимира Зеленського

Сьогодні у Харкові черговий удар російською керованою бомбою влучив у поштовий термінал, звичайний цивільний об Станом на зараз є повідомлення про десятьох поранених. Всім надається необхідна допомога. На жаль, одна людина загинула. Мої співчуття всім їх близьким.
Ці бомби є одним з ключових елементів здатності Путіна вести війну. Чим швидше світ допоможе нам розібратися з російськими бойовими літаками, які запускають ці бомби, тим швидше ми зможемо завдати удару – по російській військовій інфраструктурі, військовим аеродромам, тим ближче ми будемо до миру. Справжній спокій.
Світ має достатньо сили, щоб змусити Росію до миру. І, зокрема, захищаючи Харківську область від російського наступу, ми довели, що рішучість наших партнерів справді допомагає. Удари по прикордонних з РФ районах допомогли захистити життя. Так будуть і подальші рішення – сміливі рішення, які треба приймати, які нам потрібні і які ми обговорюємо з нашими партнерами. Найближчими тижнями продовжимо наше спілкування для досягнення необхідних рішень.