Звернення Володимира Зеленського

Мав дуже детальну і довгу розмову з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Ка Проаналізували роботу міністерства та відповідних підприємств нашого оборонного сектору – що досягнуто та що планується. Є хороші результати. Було обговорено багато різних аспектів, серед яких наші бронемашини, безпілотники та артилерія.
Я вдячний всім, хто працює на наших оборонних підприємствах, в нашій оборонній промисловості. Очевидно, що сектор стає зовсім іншим – сильнішим і ефективнішим. Дуже важливо, щоб іноземні фонди нарешті почали помітно і ефективно працювати в оборонному виробництві, що для нас є вагомим досягненням. Не тільки кошти державного бюджету, але й партнерські інвестиції в оборонне виробництво в Україні.
Сьогодні також визначилися з оновленими завданнями для Укроборонпрому та наших ракетних фахівців. У багатьох областях зараз маємо не тільки потенціал чи якісь конкретні результати, але й запаси для задоволення потреб Сил оборони і безпеки – зростаючі запаси. Додатково готуємо кроки для збільшення кількості та якості наших дронів великої дальності. Україна завжди зможе відстоювати свої інтереси.